lauantai 26. tammikuuta 2013

Boy you're crazy, baby, I love you forever, no maybe

JES.
Sainpas tapeltua nuo kuvat tuohon.....

  Eilen käytiin porukoitten kanssa Kuopiossa, pääasiassa siksi että ihanainen veljeni oli ottanu mulle joululahjaks sadan euron lahjakortin LevykauppaX:ään ja niissä on ikäväkyllä vaan kolmen kuukauden voimassaoloaika, joten päätettiin nyt mennä käymään siellä. Toinen syy oli toki se että porukat kävi kattomassa kaappeja Ikeasta mökille. Ikea on kyllä oikeesti ihan kauhee tavarahelvetti. En oo ikinä tuntenu itteeni niin idiootiks kun sillon kun yritin ettiä itteni ylos sieltä niiden perkeleen nuolien avulla....

Lähettiin sinne siis mun enkun kokeen jälkeen (niin hip hurraa, koeviikko taas menossa...shit fuck...) joka ei menny ihan odotetun vahvusesti..... Kävin ostamassa Kuopion Sokoksesta vähän meikkejä, ku esim en omistanu kunnon meikkivoidetta ja tottakai irtoräpsyttimet piti haalia ku omat ripset on ihan olemattomat. X:stä ostin Emeli Sandeen, Lana Del Rayn, Bonny Iverin ja Red Hot Chili Peppersin levyt sekä Frendien viitos-tuottiksen. Oon at the momen ihan in love Lana Del Rayhin! Sillä on niin upee ääni ja ne biisit on aivan mahtavia!Kuten esim tää!

 Matkukseen mentäessä lähettiin eka seikkailemaan Ikeaan, ja kun selviydyin ulos sieltä niin lähin kiertelee muita kauppoja. Olin aika väsyny ja jalat oli jo tossa vaiheessa ihan muuskana, enkä löytäny oikein mitään mieleistä, paitsi tän mekon BIK BOKista. Tää oli jotenkii niin mukava ja semmonen rennon olonen että päätin uhrata 30€ tähän ihanuuteen :) Oon sinäänsä kyllä ihan tyytyväinen että en alkanu rohmuamaan kauheesti vaatteita, sillä kun tuloja ei oo niin on vaan opeteltava säästäväisemmäks. Oon päättäny että now on, ostan vaan jos ihan oikeesti oikeesti haluan jotain, en vaan ajatuksella ''tää vois olla ihan kiva...kai''.








 Tein tänään ihanaa suklaafudgee johon tuli vaahtokarkkeja. Se ei oo vielä tosin jähmettyny kunnolla, mutta ootan innolla että pääsen maistelee kunnolla:)



Kun suklaata ja kermaa jäi yli tosta fudgesta, niin päätin tehä ihan kunnollista oikeesti ite keitettyä kaakaota. Muutama vaahtokarkkikin jäi yli joten laitoin nekin sekaan, oli muuten herkkua :)

 Pikku ripaus kanelia tekee ihmeitä ;)


Niin ja mähän siis alotin nyt kuntokuurin.....

Jos kellään on kysymyksiä tai jotain postausehdotuksia niin antaa tulla vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti